BAKGRUNDEN TILL ACTIVE LEADS

ACTIVE LEADS AB VERKSAMHETSBESKRIVNING

Ett organisationsnummer, tre verksamheter.

Active Leads AB ägs och drivs med en kraftig entrepreneurial känsla vilket har medfört att vi gladeligen kliver in i nya verksamheter där vi ser en möjlighet till lönsamhet! Active Leads huvudsakliga affär är att generera och sälja leads / kontaktuppgifter. Bolaget är dock även två andra varumärken, EasyFlat och VG66 som båda hjälper andra företag med boende och kontorslösningar.

Läs mer om oss på AllaBolag.se eller på vår LinkedIn-sida.

Active Leads

Varumärket Active Leads jobbar aktivt med att bli en av Sveriges mest kvalitativa leverantörer av kundunderlag för företag. Huvudsakligen jobbar vi med leads inom B2C men har även en större databas med information inom B2B. Inom Active Leads så jobbar idag fyra personer aktivt med en dagliga verksamheten!

VG66

VG66 är ett varumärke som uppkom av vårt egna behov till kontor i ett centralt läge. Efter några månaders letande hitta vi ett gyllene läge precis vid Odenplan! 412 nyrenoverade kvadratmeter med mindre än 100 meter till närmsta tunnelbana. Kontorshotellet blev ett faktum! Idag har vi över 14 företag som hyresgäster och nästa expansion beräknas Q4 2016.

Läs mer

EasyFlat

EasyFlat – Living made Easy

EasyFlat jobbar med uthyrning av fastigheter och lägenheter till andra företag. Huvuddelen av vårt bestånd finns längst med östkusten i Sverige, men vi har möjlighet till täckning över hela landet!

Läs mer

KONTAKTA OSS

KONTORET

Västmannagatan 66, 113 25 Stockholm

Hitta till oss

TELEFON

+46(0)739 976 069

MAIL

hej@ActiveLeads.se

Maila oss